Nyomtatás

Egyedi gép kivitelezése

 

Ön elképzelte kitalálta de a megvalósításban akadályokba ütközött, keressen minket, mi segítünk elképzeléseinek megvalósításában.

Cégünk egyedi gépe készítése folyamán segítséget tud nyújtani mind a kivitelezésben mind a tervezésben. A gépe tervezése, készítése folyamán, a folyamatos egyeztetéssel tudjuk biztosítani az elvárt követelményeket gépe iránt. A speciális egyedi alkatrészeket megtervezzük, legyártjuk. A gép összeszerelése saját csarnokunkban történik. Nagyobb méretű gépek sem jelentenek akadályt daruzott csarnokainknak köszönhetően.

Az elektromos tervezésben illetve a kapcsoló szekrények kivitelezésében szintén számíthat szakértelmünkre és tapasztalatunkra. A vezérlés kialakításában is széles palettával rendelkezünk, az olcsóbb vezérlőktől a prémium kategóriás megoldásokig. 

Az összeszerelést követően, az elektromos szerelés majd a gép tesztüzeme következik. A tesztüzem alatt még szintén lehetőség van a megoldások optimalizálására. A sikeres tesztüzemet a beüzemelés követi melyet szintén saját csapatunk hajt végre. 

A gép beüzemelését követően a betanítás következik, azt követően pedig a végleges gép átvétel.

Szintén lehetőséget biztosítunk termelés támogatás opcióra is ami a gép kezelésének kezdeti nehézségeiben ad segítséget vevőink számára, és biztosítja a folyamatos termeléskiesés mentes termelés indítását. 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen bennünket bizalommal, és remélhetőleg megtaláljuk számára a legkedvezőbb megoldást.